Omschrijving

Ruim opgezet bedrijfserf met bedrijfswoning, schokbetonschuur en 3 multifunctionele bedrijfsloodsen.
Het huidige gebruik van het bedrijfserf en de loodsen is het opslaan en verwerken van lelies.
Het bedrijfserf is gelegen aan het Creilerpad 12, in het noord-westelijke deel van de noordoospolder op ca. 2 km afstand van de woonkern Creil.

Woning
De woning staat op een perceel van ca. 1.500 m². Het betreft een standaard woning (bouwjaar 1954) op een 24 ha. bedrijf. De woning is middels een bijkeuken gekoppeld aan de schokbetonschuur. De woning is vervaardigd uit gemetselde spouwmuren en heeft een met pannen gedekt dak. De muren zijn recent opnieuw gevoegd en in 2011 zijn tevens de dakpannen vervangen. De woning is nagenoeg geheel voorzien van houten kozijnen met thermopane beglazing. Zowel de begane grond-, als de verdiepingsvloer is van beton. Centrale verwarming middels Nefit Ecomline Combiketel.

Indeling woning
Begane grond: Bijkeuken, hal met trapopgang en toilet, woonkamer en keuken (recent voorzien van nieuwe inbouwkeuken.)
Verdieping: Overloop, drie slaapkamers en badkamer.
De zolder: Deze is bereikbaar middels een vaste trap. Hier zijn nog een slaapkamer en een ruime berging ingericht.

Bedrijfserf
Het bedrijfserf heeft een oppervlakte van ca. 8.500 m².

Overige grond
De overige grond is gelegen achter het erf en de loodsen, en achter de blokwoningen. De grond achter de blokwoningen is in gebruik als paardenweide en als rijbak voor paarden. De grond achter het erf en de loodsen is gedeeltelijk in gebruik als weide, en gedeeltelijk als cultuurgrond. De gezamenlijke oppervlakte van de overige grond bedraagt ca. 1.27.70 ha.

Schokbetonschuur
De schokbetonschuur is eveneens gebouwd in 1954. De oppervlakte bedraagt (25 x 17 meter) = 425 m². De schuur verkeert in nette staat, is in 2011 voorzien van nieuwe dakpannen en nieuwe Damm schuifdeur. Een oppervlakte van 20 x 12 meter is ingericht als kistenbewaarplaats. Vlakke betonvloer en goed geïsoleerd. De bewaarplaats is voorzien van koeling en verwarming. De opslagcapaciteit bedraagt 280 kisten. In 2003 is aan de voorzijde aan de kant van de woning een kantoor ingebouwd, in 2010 is aan de achterzijde van de schokbetonschuur een kantine en toiletgroep ingebouwd.

Loods 1
Loods 1 is gebouwd in 1995 en heeft een oppervlakte van 25 x 25 meter. Zowel dak als wanden van damwand profielplaten, beide goed geïsoleerd. Vlakke betonvloer, de voorgevel voorzien van ruime schuifdeur. De loods wordt gebruikt voor de opslag van gereed product en fust. In de schuur is een koelcel ingebouwd van 10 x 8 meter. Wanden en dak van sandwichpanelen.

Loods 2
Loods 2 is gebouwd in 2010 en heeft een oppervlakte van 35 x 25 meter. Deze loods wordt geheel gebruikt als verwerkingsloods. Wanden van geïsoleerde panelen met daarboven damwandprofielplaten met isolatie erachter. Kunststof, geluidsdicht, een dak waarbij het geluid zeer goed wordt geabsorbeerd. Vlakke betonvloer met vloerverwarming. Grote lichtkoepel in de nok over een lengte van 25 meter en ramen in de gevels. De loods is middels een tussenruimte van drie meter verbonden met loods 1, vijf meter doorgang met snelloopdeur en vijf meter kantoor.

Bijschuur
De bijschuur is gebouwd in de jaren ’70 en heeft een oppervlakte van 20 x 16 meter. Recent voorzien van nieuwe beplating, betonvloer.

Erfverharding
De oprit en een gedeelte rond de schokbetonschuur is voorzien van een asfalt verharding. De overige oppervlakte is vervaardigd uit beton en betonplaten.

Bijzonderheden
Aangeboden:
Een erfperceel met opstallen gelegen aan het Creilerpad 12 te Creil.

Kadastraal bekend:
Gemeente Noordoostpolder, sectie F, nr 2745, ca. 2.27.70 ha.

Ligging:
Creilerpad 12 te Creil, plaatselijk bekend als kavel B56

Woonoppervlak:
ca. 1.500 m²

Oppervlakte bedrijfserf:
ca. 8.500 m²

Oppervlakte weides en overige cultuurgrond:
1.27.70 ha.

Inhoud woonhuis:
ca. 500 m³

Gezamenlijke oppervlakte schuren & loodsen:
ca. 2.500 m²

Zakelijk recht:
Het erf en gebouwen zijn in volledig eigendom.

Bestemming:
Het erfperceel heeft een agrarische bestemming.

Koopsom:
Op aanvraag

Erf met opstallen:
De woning en de schokbetonschuur zijn gebouwd in 1954 en zijn middels een bijkeuken aan elkaar gekoppeld. De bijschuur is gebouwd in de jaren '70, loods 1 in 1995 en loods 2 in 2010.

Klik voor volledige omschrijving

Leyten & Van der Linde Rentmeesters en Makelaardij BV

De Oude IJssel 11a

8253PV Dronten

0321-388790

info@leyten-vdlinde.nl

http://www.leyten-vdlinde.nl

Kenmerken

Algemeen
Prijs Prijs op aanvraag
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Soort object Akkerbouwbedrijf
Soort grond Zavel
Woning
Bouwtype Bestaande bouw
Bouwjaar -
Perceeloppervlakte 2.28 Ha
Woonoppervlakte -
Inhoud -
Daktype -
Dakmateriaal -
Indeling
Aantal woonlagen -
Aantal kamers -
Aantal slaapkamers -
Badkamervoorzieningen -
Energie
Energielabel -
Soort verwarming -
Isolatievormen -
Buiten
Tuin Nee
Tuintype -
Tuinoppervlakte -
Parkeerplaatsen garage -