Wie kunnen er aanbod plaatsen op Grondmarkt.nl?

Alleen makelaars en bemiddelaars die zich hebben aangemeld bij Grondmarkt.nl kunnen aanbod plaatsen op het advertentie platform van Grondmarkt.nl. Om aan te melden hoeft u geen lid te zijn van NVM, VBO of andere organisaties, DCA is onafhankelijk. Omdat makelaars en bemiddelaars een abonnement afsluiten om het aanbod op Grondmarkt.nl te plaatsen, staat er alleen serieus aanbod van hoog niveau op grondmarkt.


Is Grondmarkt.nl aanbieder van agrarisch onroerend goed?

Nee, Grondmarkt.nl is géén aanbieder van agrarisch onroerend goed of productie rechten. Grondmarkt.nl biedt makelaars en bemiddelaars de gelegenheid om een abonnement af te sluiten om hun aanbod op het advertentieplatform op Grondmarkt.nl te plaatsen. Grondmarkt.nl doet geen bemiddeling, onderhandeling en plaatst zelf geen aanbod op de site. Grondmarkt.nl biedt een digitaal platform om vraag en aanbod bij elkaar te brengen.


Heeft Grondmarkt.nl belang bij een transactie?

Makelaars en bemiddelaars sluiten een abonnement af bij Grondmarkt.nl om hun aanbod op het advertentieplatform te plaatsen. Grondmarkt.nl vraagt geen commissie of bemiddelingskosten indien de verkoper en koper tot een overeenkomst komen. Makelaars en bemiddelaars betalen voor het plaatsen van aanbod door middel van het sluiten van een abonnement. Na het afsluiten van een abonnement kan een makelaar of bemiddelaar onbeperkt aanbod plaatsen, DCA heeft dus geen belang bij veel aanbod, transacties of een hoge transactieprijs.