Verwijderd
Foto: Paardenhouderij: Wouwerbeekseweg 2
Foto: Paardenhouderij: Wouwerbeekseweg 2
Foto: Paardenhouderij: Wouwerbeekseweg 2
Foto: Paardenhouderij: Wouwerbeekseweg 2
Foto: Paardenhouderij: Wouwerbeekseweg 2
Foto: Paardenhouderij: Wouwerbeekseweg 2
Foto: Paardenhouderij: Wouwerbeekseweg 2
Foto: Paardenhouderij: Wouwerbeekseweg 2
Foto: Paardenhouderij: Wouwerbeekseweg 2
Foto: Paardenhouderij: Wouwerbeekseweg 2
Foto: Paardenhouderij: Wouwerbeekseweg 2
Foto: Paardenhouderij: Wouwerbeekseweg 2
Foto: Paardenhouderij: Wouwerbeekseweg 2
Foto: Paardenhouderij: Wouwerbeekseweg 2
Foto: Paardenhouderij: Wouwerbeekseweg 2
Foto: Paardenhouderij: Wouwerbeekseweg 2
Foto: Paardenhouderij: Wouwerbeekseweg 2
Foto: Paardenhouderij: Wouwerbeekseweg 2
Foto: Paardenhouderij: Wouwerbeekseweg 2
Foto: Paardenhouderij: Wouwerbeekseweg 2
Foto: Paardenhouderij: Wouwerbeekseweg 2

Omschrijving

Vrijstaande woonboerderij met mantelzorg woning/ bed & breakfast, tuin, weiland, paardenboxen en buitenbak.

De vrijstaande bedrijfswoning is gebouwd omstreeks 1951 en is in de loop der jaren verbouwd. De woonboerderij heeft een inhoud van circa 900 m³ (excl. de mantelzorgwoning). Het betreft een traditioneel gedegen bouwconstructie, opgetrokken uit steens metselwerkmuren, betonnen begane grondvloer, houten verdiepingsvloer en hardhouten kozijnen deels voorzien van dubbele beglazing. Het zadeldak is opgebouwd uit houten spanten met houten gordingen en gedekt met pannen. De woning wordt verwarmd middels een Nefit Ecomline HR-ketel (bouwjaar 2007).

Indeling
De entree aan de voorzijde van de woning is afgewerkt met tegels als vloerafwerking, gedeeltelijk schrootjes en gedeeltelijk stucwerk wandafwerking en schrootjes als plafondafwerking. De entree geeft toegang tot de woonkamer.
De woonkamer is afgewerkt met tegels als vloerafwerking, spachtelputz wandafwerking en een balkenplafond. De woonkamer beschikt over een aansluiting voor een openhaard. Vanuit de woonkamer is de keuken en de trap naar de eerste verdieping toegankelijk.

De keuken is afgewerkt met tegels als vloerafwerking, deels tegels deels stucwerk als wandafwerking en een systeemplafond als plafondafwerking. De keuken in L-opstelling is afgewerkt met een kunststof aanrechtblad en voorzien van een 4-pits gaskookplaat, enkele spoelbak, afzuigkap, losse vaatwasser en een losse koelkast. De keuken beschikt tevens over een bergkast.
De keuken geeft toegang tot de kelder (stahoogte circa 1,50 meter)en de tuin/ het erf.

De achter entree is afgewerkt met deels tegels deels zeil als vloerafwerking, deels tegels en deels metselwerk als wandafwerking en deels beton deels schrootjes als plafondafwerking. De meterkast is voorzien van 10 x 220V, 1 x 380V en 2 aardlekschakelaars. Vanuit de achter entree is de badkamer en het toilet bereikbaar. Het toilet is deels betegeld en beschikt over een staand toilet en een fonteintje.

De badkamer is afgewerkt met tegels als vloer- en wandafwerking en een systeemplafond als plafondafwerking. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, een wastafel, een ligbad en een aansluiting voor wasmachine en droger.

Eerste verdieping
De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers en een bergkamer. De overloop is afgewerkt met vloerbedekking als vloerafwerking, stucwerk als wandafwerking en schrootjes als plafondafwerking. Middels een vlizotrap is de zolder van het woonhuis bereikbaar, hier bevindt zich de Nefit CV-combiketel (bouwjaar 2007).

Slaapkamer 1 is afgewerkt met vloerbedekking als vloerafwerking, deels spachtelputz deels schrootjes als wandafwerking en schrootjes als plafondafwerking. De slaapkamer beschikt over twee inbouwkasten, een wastafel en is voorzien van hardhoutenkozijnen met dubbele beglazing.

Slaapkamer 2 is afgewerkt met laminaat als vloerafwerking, spachtelputz wandafwerking en een systeemplafond. De slaapkamer beschikt over twee vaste inbouwkasten en is tevens voorzien van hardhoutenkozijnen met enkele beglazing.

Slaapkamer 3 is afgewerkt met vloerbedekking als vloerafwerking, behang als wandafwerking en schrootjes als plafondafwerking. De slaapkamers is voorzien van twee vaste kasten.

Mantelzorgwoning
De tussenruimte en de hal/entree van de 2e woning zijn afgewerkt met vloerbedekking als vloerafwerking, stucwerk wandafwerking en een schrootjes plafondafwerking. De tussenruimte beschikt over een losse sauna en een vaste opbergkast. Vanuit de entree is de woonkamer met open keuken van de 2e woning toegankelijk.

De woonkamer met open keuken is afgewerkt met laminaat als vloerafwerking, gedeeltelijk spachtelputz en gedeeltelijk timmerwerk als wandafwerking en een zachtboard plafondafwerking. De open keuken is voorzien van een kunststof aanrechtblad, een keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast en voldoende onder- en bovenkastjes. Vanuit de woonkamer met open keuken is de trapopgang naar de 1e verdieping en de bijkeuken bereikbaar. Naast de trapopgang bevindt zich de meterkast, welke voorzien is van 6 x 220V en 1 x 380V.

De bijkeuken is afgewerkt met tegels als vloerafwerking, gedeeltelijk tegels als wandafwerking en stucwerk als plafondafwerking. Tevens beschikt de bijkeuken over een wasmachine en droger opstelling. Vanuit de bijkeuken is de kleine badkamer en de garage bereikbaar. De garage beschikt over een betonnen vloer hier bevindt zich tevens een cv-ruimte.

De kleine badkamer is volledig afgewerkt met tegels en is voorzien van een staand closet, een inloopdouche, een fonteintje en een radiator (Nefit +/-20 jr.).

De overloop op de eerste verdieping geeft toegang tot twee slaapkamers en een zolderruimte. De overloop inclusief slaapkamers zijn afgewerkt met laminaat als vloerafwerking, stucwerk als wandafwerking en een systeemplafond.

Bijzonderheden
Het multifunctioneel bijgebouw heeft een oppervlakte van circa 430 m² is opgetrokken uit een beton vloer stalen spanten met betonnen wanden (elementen), voorzien van houten gordingen en het zadeldak is gedekt met asbesthoudend golfplaten. In het achterste gedeelte zijn 3 grote paardenstallen gesitueerd. Het bijgebouw is voorzien van water, elektra en krachtstroom.
Het bijgebouw is onder keldert met een opslagcapaciteit van ca. 250 m³.

Open hangar heeft een oppervlakte van circa 254 m², is opgetrokken uit stalen spanten met damwandprofielplaten als gevelbekleding, voorzien van houten spanten en het zadeldak is tevens gedekt met damwand profielplaten. De open hangar is voorzien van elektra.

Paardenstal/werkplaats heeft een oppervlakte van circa 124 m², is opgetrokken uit een betonnen begane grondvloer metselwerk muren, betonnen kozijnen, houten spanten met houten gordingen en het zadeldak is gedekt met pannen. De paardenstal/werkplaats is voorzien van water en elektra.

Tuin
De tuin is voorzien van meerjarige beplanting een gazon en een terras. De tuin is gelegen op het zuiden.

Landbouwgrond
Volgens de bodemkaart van Nederland (1:50.000) bestaat de bodem van de te verkopen percelen landbouwgrond gedeeltelijk uit laarpodzelgronden; leemarm en zwak lemig fijn zand (cHn21-VII), voedselachtig droog zand.
De percelen landbouwgrond zijn gedeeltelijk gedraineerd en voorzien van ondergrondse beregening. Naast het bijgebouw zit de bronnering met pomp. De gronden zijn uitermate geschikt voor de teelt van alle vollegrondsgroente- en akkerbouwgewassen.

Conform het vigerende bestemmingsplan ‘Buitengebied Oost’ van de gemeente Breda heeft de woonboerderij met bijgebouwen en grond de bestemming ‘Enkelbestemming Agrarisch’. Voor nadere informatie over deze bestemmings kunt u contact opnemen met Staal Makelaars.
Aanvullende informatie:

- De volgende nutsvoorzieningen zijn aanwezig: water, elektriciteit, gas, riolering en CAI;
- Schitterend uitzicht;
- Landelijk gelegen;
- Ruime bijgebouwen;
- Uitermate goed geschikte landbouwgrond;
- Buitenrijbak;
- Ideaal voor het houden van meerdere dieren aan huis;
- Binnen enkele minuten op de snelweg;
- Gelegen in de buurt van Breda;
- Mantelzorg mogelijk;
- Schitterende locatie voor het creëren van een bed and breakfast.
- Uitbreiding met meer grond bespreekbaar.

Deze vrijstaande woonboerderij is gelegen in het buitengebied van Bavel. Het dorp Bavel is gelegen aan de zuidoost kant van Breda en heeft circa 8.065 inwoners. Bavel kent een dorps karakter met diverse winkels, twee basisscholen, voorzieningen en een rijk verenigingsleven.
Door de uitstekende verbinding met de A58 en A27 zijn steden zoals Antwerpen, Rotterdam en Eindhoven gemakkelijk te bereiken.
Kortom een landelijke omgeving met uitzicht over de landerijen, maar binnen vijf autominuten op de snelweg of binnen tien autominuten in het centrum van Breda.

Klik voor volledige omschrijving

Staal Makelaars B.V.

Brieltjenspolder 40

4921PJ Made

0162-570471

info@staalmakelaars.nl

http://www.staalmakelaars.nl

Kenmerken

Algemeen
Prijs  
Status Verwijderd
Aanvaarding In overleg
Soort object Paardenhouderij
Soort grond Zand
Woning
Bouwtype Bestaande bouw
Bouwjaar 1951
Perceeloppervlakte 10.65 Ha
Woonoppervlakte -
Inhoud -
Daktype -
Dakmateriaal -
Indeling
Aantal woonlagen -
Aantal kamers -
Aantal slaapkamers -
Badkamervoorzieningen -
Energie
Energielabel -
Soort verwarming -
Isolatievormen -
Buiten
Tuin Nee
Tuintype -
Tuinoppervlakte -
Parkeerplaatsen garage -