Verwijderd

OmschrijvingAankoop met minder grond mogelijk en inruil eigen woning mogelijk!

Tot in de puntjes verzorgd en instapklaar. Op een prachtige kavel van 48.700 m2 vindt men deze vrijstaande woning, schuren, dubbele rijbak en ruim 4 hectare weiland. Het geheel is uitstekend onderhouden en bij uitstek geschikt voor de paardenliefhebber. Het woonhuis is gebouwd in 2000, omvat circa 645 m3 en is instapklaar. In de schuur vindt men o.a. 9 paardenstallen. Het erf is geheel verhard, zeer verzorgd en o.a. voorzien van terreinverlichting. De huidige eigenaar heeft recent de asbesthoudende golfplaten op de schuren laten verwijderen en beide schuren gerenoveerd en voorzien van een nieuw dak (geïsoleerde sandwichpanelen).

Begane grond (v.v. vloerverwarming):

hal met trapopgang naar de verdieping, toilet, meterkast, lichte woonkamer, open keuken met riante keukenopstelling en het achterportaal c.q. bijkeuken. Hier bevindt zich ook de cv-installatie welke in 2011 is vervangen.

Verdieping:

Overloop, 3 ruime slaapkamers en de complete badkamer met o.a. ligbad, douche, wastafel en toilet.

Zolder:

Bergzolder, bereikbaar middels een vlizo trap.

Schuren, rijbakken en weiland:

De grootste schuur is voorzien van 9 stallen, een voerkeuken, opslag hooi en stro, machine berging, kantoor c.q. kantine, zadelkamer en een spoelruimte. De totale oppervlakte omvat circa 336 m2. De 2e schuur is in gebruik als machineberging/werkplaats en omvat 345m2. Rijbak 1 is v.v. een eb en vloed bodem, keurig omheind en 20 x 60 meter groot. De tweede rijbak is 25 x 25 meter. Beide rijbakken zijn v.v. terreinverlichting. Aansluitend vindt men het geheel omheind weiland v.v. drainage.

Omgeving:

Dit object vindt men in het buitengebied tussen Werkendam en Sleeuwijk. De rijksweg A27 is binnen enkele minuten te bereiken. Zowel Sleeuwijk als Werkendam zijn kernen met relatief veel voorzieningen zoals winkels, scholen e.d. Gorinchem, Breda, Utrecht zijn door de ligging relatief snel te bereiken.

Klik voor volledige omschrijving

De Makelaars van Altena

Burg. van Lelystraat 16a

4285BL Woudrichem

0183-307040

info@demakelaarsvanaltena.nl

http://www.demakelaarsvanaltena.nl

Kenmerken

Algemeen
Prijs € 995.000 k.k.
Status Verwijderd
Aanvaarding In overleg
Soort object Paardenhouderij
Soort grond -
Woning
Bouwtype Bestaande bouw
Bouwjaar -
Perceeloppervlakte 4.87 Ha
Woonoppervlakte -
Inhoud -
Daktype -
Dakmateriaal -
Indeling
Aantal woonlagen -
Aantal kamers -
Aantal slaapkamers -
Badkamervoorzieningen -
Energie
Energielabel -
Soort verwarming -
Isolatievormen -
Buiten
Tuin Nee
Tuintype -
Tuinoppervlakte -
Parkeerplaatsen garage -