Verwijderd
Foto: Overig: Lagestraat 4
Foto: Overig: Lagestraat 4
Foto: Overig: Lagestraat 4
Foto: Overig: Lagestraat 4
Foto: Overig: Lagestraat 4
Foto: Overig: Lagestraat 4
Foto: Overig: Lagestraat 4
Foto: Overig: Lagestraat 4
Foto: Overig: Lagestraat 4
Foto: Overig: Lagestraat 4
Foto: Overig: Lagestraat 4
Foto: Overig: Lagestraat 4
Foto: Overig: Lagestraat 4
Foto: Overig: Lagestraat 4
Foto: Overig: Lagestraat 4
Foto: Overig: Lagestraat 4
Foto: Overig: Lagestraat 4
Foto: Overig: Lagestraat 4
Foto: Overig: Lagestraat 4
Foto: Overig: Lagestraat 4
Foto: Overig: Lagestraat 4
Foto: Overig: Lagestraat 4
Foto: Overig: Lagestraat 4

Omschrijving

Paardenhouderij met vrijstaande woning, appartement, paardenstallen, winkelruimte, diverse bijgebouwen, stapmolen, buitenrijbaan, paddocks, tuin, erf en verdere aanhorigheden op circa 8.955 m2 grond. Meer grond bespreekbaar (huur danwel koop).

Situering
Oud Gastel is een dorp gelegen in de gemeente Halderberge nabij de plaatsen Breda, Etten-Leur, Roosendaal en de dorpen Oudenbosch en Stampersgat. Deze paardenhouderij is gelegen in een rustige en landelijke omgeving met veel ruimte en vrijheid, gelegen in het buitengebied van Oud Gastel en op circa twee kilometer afstand van het dorpscentrum van Oud Gastel. De nabij gelegen N268 en A17 geven een snelle verbinding naar Roosendaal, Bergen op Zoom, Breda, Antwerpen en Rotterdam.

De vrijstaande woning
De vrijstaande woning is gebouwd omstreeks 1964 en heeft een inhoud van circa 525 m3. Het betreft een gedegen bouwconstructie opgetrokken uit metselwerk spouwmuren, deels betonnen begane grondvloer, deels houten begane grondvloer, een houten verdiepingsvloer en een zadeldak met houten spanten en houten gordingen gedekt met pannen. De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met gedeeltelijk dubbele beglazing. De woning is voorzien van een alarminstallatie en wordt verwarmd door middel van een Remeha CV-Ketel (bj. 2013).

De woning heeft de volgende indeling:
Begane grond: de entree geeft direct toegang tot de woonkamer, de keuken en de rechte steektrap met bovenkwart naar de eerste verdieping. De keuken biedt toegang tot de serre, de kelder, de bijkeuken en de wasruimte. Door middel van de ruime schuifpui in de serre is de tuin bereikbaar. Vanuit de bijkeuken is het appartement bereikbaar.
Het appartement beschikt over een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers en een badkamer. Naast de directe verbinding met de woning beschikt het appartement tevens over een eigen entree.
Vanuit het appartement is via een zij-ingang het kantoor met aansluitend het magazijn en de winkelruimte bereikbaar.

De entree is afgewerkt met tapijt als vloerafwerking, Spachtelputz wandafwerking en een balkenplafond. In de entree is tevens de meterkast voor de woning gesitueerd (220V en 380V).
De woonkamer is afgewerkt met een hardhouten plankenvloer, stucwerk wandafwerking en een balkenplafond. De woonkamer is voorzien van een houtkachel.

De keuken en serre zijn afgewerkt met laminaat als vloerafwerking en Spachtelputz als wand- en plafondafwerking. De keuken in U-opstelling is voorzien van dubbele spoelbak, 4-pits gasfornuis (Neff), afzuigkap (Whirlpool), oven (Neff), vaatwasser (Siemens) en apothekerskast.
De bijkeuken en wasruimte zijn voorzien van tegels als vloerafwerking, deels tegels en deels Spachtelputz als wandafwerking en Spachtelputz plafondafwerking. De bij-keuken beschikt over een wastafel en royale inbouwkast. In de bijkeuken bevindt zich tevens de opstelplaats van de Remeha CV-ketel (bj. 2013). De wasruimte is voorzien van een apart toilet en opstelplaats voor de wasmachine en droger.
Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers, een bergzolder en een badkamer (bj. 2013). Alle slaapkamers zijn afgewerkt met tapijt als vloerafwerking en Spachtelputz als wand- en plafondafwerking. De ver-
nieuwde badkamer is voorzien van hangend closet, ligbad met douchemogelijkheid, badmeubel met enkele wastafel en een design radiator. Middels een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar.

Het appartement (ca. 71 m2) is compleet gerenoveerd in 2013 en van alle gemakken voorzien. Het appartement vormt een schakel tussen de woning en de schuur met winkelruimte. Het gehele appartement beschikt over kunststof kozijnen met isolerende beglazing. De woonkamer met open keuken is voorzien van laminaat als vloerafwerking, stucwerk als wandafwerking en een gestuct plafond. De keuken in rechte opstelling is voorzien van combimagnetron/oven, afzuigkap, 4-pits gasfornuis en koelkast (alles Whirlpool).
De compacte badkamer is voorzien van een hangend closet, badmeubel met enkele wastafel, design radiator en een Plash bad-/douche-/stoomcabine.
De slaapkamers zijn afgewerkt met laminaat als vloerafwerking en stucwerk wand- en plafondafwerking.

De winkelruimte met kantoor en magazijn (ca. 193 m2) is afgewerkt met laminaat als
vloerafwerking, stucwerk als wandafwerking en een systeemplafond. Het gehele plafond is voorzien van TL inbouwverlichting.
Vanuit de winkelruimte is de achtergelegen schuur met werkplaats bereikbaar (ca. 62 m2). Vanuit de werkplaats is tevens de bergzoler bereikbaar, de bergzolder bevindt zich boven de gehele oppervlakte van de winkel, kantoor en het magazijn. De schuur is opgetrokken uit metselwerk spouwmuren met houten staanders t.b.v. de dakconstructie en houten gordingen. Het zadeldak is gedekt met asbestvrije golfplaten, geheel vernieuwd in 2013. De schuur is voorzien van een houten afhang (ca. 108 m2) welke momenteel in gebruik is als opslag-/machineberging.

De paardenstal/schuur (ca. 312 m2) is gebouwd omstreeks 1985 en compleet gerenoveerd/uitgebouwd in 2013. De paardenstal/schuur is opgetrokken uit steensmuren, een betonnen vloer, houten spanten, houten gordingen en het zadeldak is geïsoleerd en gedekt met asbestvrije golfplaten. De buitengevel van deze paardenstal is deels voorzien van houten rabatdelen.
De paardenstal/schuur is voorzien van twee dubbele schuifdeuren ( 3,5 m1 x 5,5 m1), twee ruime veulen/merrieboxen (5 m1 x 4m1) , een opslag-/ -trailerberging, zadelkamer met keukenblok, twee was/poetsplaatsen en 7 ruime paardenboxen (3 m1 x 4 m1). Alle paardenstallen zijn voorzien van voerbakken en drinkbakken. De was-/poetsplaatsen beschikken over warmwatervoorzieningen en een solarium. De stal beschikt tevens over een loopdeur welke aansluit op de stapmolen, gelegen achter deze stal. Tevens is deze stal voorzien van een houten afhang welke momenteel in gebruik is als hooi- / stro-opslag.

Op het terrein bevinden zich in L-opstelling nog 8 buitenboxen voorzien van voerbakken en automatische drinkbakken. Deze buitenboxen zijn opgetrokken uit houten wanden en asbestvrije golfplaten. Tussen deze houten buitenboxen is een ruime was-/poetsplaats gesitueerd. Een van deze buitenboxen kan aangesloten worden op de zandpaddock en functioneren als veulenloopstal.

De gedraineerde buitenrijbaan (28 m1 x 46 m1) is voorzien van een zorgdrager bodem, beregeningsinstallatie, verlichting en een hindernisopslag. Naast de buitenbaan bevinden zich twee weides.

De tuin
De tuin is voorzien van een fraaie waterpartij, veranda, gazon, terras en diverse meerjarige beplanting. Het terras is voorzien van een zonnescherm.

De paddocks/losgooibakken ( 22 m1 x 25 m1) zijn voorzien van een zandbodem en een hardhouten omheining. De 5 paards stapmolen van het merk Liberty is voorzien van klinkerverharding en drijfhekken.
De paardenweides, rijbak en paddocks zijn voorzien van een hardhouten omheining en diverse drinkbakvoorzieningen.

Het terrein/erf is voorzien van een groot parkeerterrein voor het parkeren van meerdere auto’s/vrachtwagens op eigen terrein en laad-/losmogelijkheden. Tevens beschikt deze locatie over een mestplaat opgetrokken uit beton-elementen en twee voersilo’s.

Aanvullende informatie
• De volgende nutsvoorzieningen zijn aanwezig: water, elektriciteit, gas, riolering en CAI;
• Privacybiedende locatie;
• Alle buitengevels zijn in 2013 gerenoveerd;
• De locatie beschikt over 2 woongelegenheden;
• Prachtig uitzicht over de omliggende landerijen;
• Er is voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s en vrachtwagens op eigen terrein;
• Uitermate geschikt voor een professioneel paardenbedrijf;
• Het object biedt vele gebruiksmogelijkheden;
• Het object beschikt over een professionele buitenrijbaan met drainage, beregening, verlichting en zorgdrager-
bodem;
• Uitstekende mogelijkheid om wonen, werken en hobby te combineren.

Conform het vigerende bestemmingsplan “Buitengebied Halderberge” van de gemeente Halderberge heeft het object met bijgebouwen de bestemming “Enkelbestemming Agrarisch” met een functieaanduiding “paardenhouderij”. De locatie beschikt tevens over de mogelijkheden tot het uitoefenen van detailhandel- en ambachtsactiviteiten. Voor nadere informatie over deze bestemmingswijzigingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met Staal Makelaars.

Vraagprijs: € 625.000,- k.k.
Oplevering: In onderling overleg.
Deze informatieverstrekking geschiedt geheel vrijblijvend en onder voorbehoud van tussentijdse verkoop c.q. wijzigingen.
Voor nadere informatie en/ of afspraak voor een bezichtiging kunt u te alle tijde contact opnemen.
Staal Makelaars
Brieltjenspolder 40
4921 PJ Made
Tel.: 0162 - 570 471
Fax.: 0162 - 570 472
info@staalmakelaars.nl
Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens kunnen geen aanspraken worden ontleend.

Klik voor volledige omschrijving

Staal Makelaars BV

Brieltjenspolder 40

4921PJ Made

0162-570471

info@staalmakelaars.nl

http://www.staalmakelaars.nl

Kenmerken

Algemeen
Prijs € 595.000 k.k.
Status Verwijderd
Aanvaarding In overleg
Soort object Overig
Soort grond Zand
Woning
Bouwtype Bestaande bouw
Bouwjaar 1964
Perceeloppervlakte 8955 m²
Woonoppervlakte -
Inhoud -
Daktype -
Dakmateriaal -
Indeling
Aantal woonlagen -
Aantal kamers -
Aantal slaapkamers -
Badkamervoorzieningen -
Energie
Energielabel -
Soort verwarming -
Isolatievormen -
Buiten
Tuin Nee
Tuintype -
Tuinoppervlakte -
Parkeerplaatsen garage -