Teruggetrokken
Foto: Landelijk wonen: Vennepad  3
Foto: Landelijk wonen: Vennepad  3
Foto: Landelijk wonen: Vennepad  3
Foto: Landelijk wonen: Vennepad  3
Foto: Landelijk wonen: Vennepad  3

Omschrijving

 De woning is gelegen aan het doodlopende Vennepad, aan de rand van de kern Koewacht, een dorp dat tegen de Belgische grens aanligt. In Koewacht vindt u voorzieningen voor de dagelijkse boodschappen, een postagentschap en een basisschool. U woont in een oase van rust en ruimte.Het oorspronkelijke bouwjaar van deze woning is omstreeks 1800. Niets verwijst overigens terug naar die periode. Uitsluitend enkele binnenmuren zijn uit die periode. In 1965 is de woning ingrijpend verbouwd. Toen is de basis gelegd voor een deel van de huidige woning. In 1995 is een aanbouw geplaatst en is het pand rigoureus gemoderniseerd en uitgebouwd. De keuken en badkamer zijn volledig vernieuwd. Dit geldt evenzo voor de elektra. De woning beschikt over energielabel A, 24 zonnepanelen, een zonneboiler en een warmtepomp.De keuken heeft een open verbinding met de woonkamer. De keukenopstelling betreft een U-vorm. Deze opstelling dateert uit circa 2007. De inrichting bestaat uit een combi-oven, magnetron, afzuigkap, 5-pits gascomfort, vaatwasser en koelkast.

De badkamer beschikt over een ligbad voorzien van een douchescherm, badmeubel en toilet.

De begane grond vloer is voorzien van plavuizen en vloerverwarming. 

Het object is voorzien van centrale verwarming met HR-ketel en een extra haard in de woonkamer. Vanuit de woonkamer is via de schuifpui de tuin bereikbaar.Op het terrein zijn nog drie loodsen aanwezig. Loods I heeft een oppervlakte van 325 m² en is gesitueerd nabij het woonhuis. In deze loods zijn twee appartementen gemaakt. Deze bestaan beiden uit een woonkamer en een slaapkamer. Gezamenlijk hebben zij de beschikking over een keuken, douche en toilet. Met behulp van CV (Combiketel) zijn deze ruimten verwarmd. De appartementen zijn geïsoleerd. U kunt deze ruimte gebruiken als gastenverblijf of voor de grotere kinderen. Diverse anderen gebruiken zijn te bedenken zoals studeerruimte, hobbyruimte, atelier enz.

Een deel van deze loods is als werkplaats in gebruik. Ten behoeve hiervan zijn aan de achterzijde een tweetal openslaande toegangsdeuren.Loods II heeft een oppervlakte van ca. 355 m² en wordt op dit moment gebruikt voor de opslag van kleiner materiaal.Loods III heeft een oppervlakte van ca. 625 m². Op dit moment staan er caravans in deze loods, maar uiteraard kan deze loods bestemmen voor een ander gebruik.De grond nabij de woning en de voorste loods is in gebruik als tuin en buiten leefruimte. Naast en achter de voorste loods ligt verharding. Tussen de beide achterste loodsen ligt een weiland. Beide achterste loodsen zijn praktisch vanaf de openbare weg bereikbaar.U kunt de brochure downloaden via onderstaande link:

http://www.vdslikke.nl/aanbod/showMe.php?subaction=showfull&id=1464257045&archive=&start_from=&ucat=9&Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak voor een bezichtiging, kunt u zich richten tot F. (Ferko) de Kubber, bereikbaar onder kantoortijden op telefoonnummer 0031-(0)111 671735 of mail kubber@vdslikke.nl


Klik voor volledige omschrijving

vanderSlikke rentmeesters BV

Hogeweg 4

4323TC Ellemeet

0111 67 17 35

info@vdslikke.nl

http://www.vdslikke.nl

Kenmerken

Algemeen
Prijs Prijs op aanvraag
Status Teruggetrokken
Aanvaarding In overleg
Soort object Landelijk wonen
Woning
Bouwtype Bestaande bouw
Bouwjaar -
Perceeloppervlakte 4903 m²
Woonoppervlakte -
Inhoud -
Daktype -
Dakmateriaal -
Indeling
Aantal woonlagen -
Aantal kamers -
Aantal slaapkamers -
Badkamervoorzieningen -
Energie
Energielabel -
Soort verwarming -
Isolatievormen -
Buiten
Tuin Ja
Tuintype -
Tuinoppervlakte -
Parkeerplaatsen garage -