Verwijderd
Foto: Landelijk wonen: Ven 3
Foto: Landelijk wonen: Ven 3
Foto: Landelijk wonen: Ven 3
Foto: Landelijk wonen: Ven 3
Foto: Landelijk wonen: Ven 3
Foto: Landelijk wonen: Ven 3
Foto: Landelijk wonen: Ven 3
Foto: Landelijk wonen: Ven 3
Foto: Landelijk wonen: Ven 3

Omschrijving

In het golfterrein Stippelberg gelegen langgevelboerderij met enkele bedrijfsopstallen in het gebied `Bakelse Plassen`met ruime mogelijkheden.

Bij gebruik van de voormalige bedrijfsopstallen dient met te denken aan toeristisch-recratieve functies en kleinschalige bedrijvigheid.
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Indeling
Voorhuis:

Entree in hal, voorzien van kunststof vloerbedekking, stucwerk wanden, gips platen plafond, meterkast (220V – 380V aparte groepen t.b.v. voormalig bedrijfsgedeelte), vaste houten trap, slaapkamer I met kunststof vloerbedekking, stucwerkwanden, voorziening voor kachel, gipsplaten plafond, slaapkamer II met vloerbedekking stucwerkwanden met behang, gipsplatenplafond, woonkamer voorzien van kunststof vloerbedekking, stucwerk wanden, houten balkenplafond met gipsplaten en toegang tot kelderruimte. De keuken is voorzien van vloerbedekking, stucwerk / betegelde wanden , kunststof schrotenplafond, keukenblok met diverse inbouwapparatuur en is bereikbaar via een kleine berging aan de voorzijde van het huis. De bijkeuken is voorzien van vloerbedekking, wanden voorzien van houten rabatdelen, kunststof plafond, oliekachel, toiletruimte, doorgang naar het achterhuis en bergkastruimte. De berging aan achterzijde (inkom achterom) is voorzien van tegelvloer, stucwerkwanden, kunststof plafond, aparte douche en badruimte met wasfontein. In de berging is een aansluiting voorzien voor wasmachine.

Achterhuis
Het achterhuis is qua bouwjaar, constructie en bouwaard gelijk aan het voorhuis met dien verstande dat er voorzieningen aanwezig zijn voor het houden van vee. De oppervlakte van het achterhuis bedraagt circa 160 m2.

Eerste verdieping
Overloop die toegang geeft tot twee slaapkamers die voorzien zijn van kunststof vloerbedekking, spaanderplaat wanden, houten schroten plafond en inbouwkast. Via de overloop is verders een bergruimte bereikbaar.

Zolder:
Via bergruimte bereikbare zolderruimte.

Bijzonderheden
Het voormalige melkveebedrijf is gelegen in het buitengebied van de gemeente Gemert – Bakel. Meer specifiek in het buitengebied van het kerkdorp Bakel.
Het bedrijf en de naaste omgeving zijn de laatste jaren betrokken geweest in het plan “Bakelse Plassen” om het landschap duurzaam te ontwikkelen. Dit heeft geresulteerd in de realisatie van de 27 holes golfbaan Stippelberg waar het voormalige melkveebedrijf in is gelegen. Verders zijn er binnen het gebied uitgebreide recreatieve voorzieningen. U kan zich voorstellen dat dit een prachtige omgeving is om in te wonen- en eventueel te werken.
Het object is op circa 1,5 km afstand gelegen van de dorpskern Bakel en op circa 5 km afstand van Gemert, Helmond en Deurne. Kortom, de voorzieningen zijn in ruime mate aanwezig en goed bereikbaar.

Bedrijfsopstallen

Voormalige ligboxenstal:
Voorzien van ruime schuifdeuren, putvoorziening, betonvloer en roostervloer, spouwmuur, stalen spanten voorzien van stalen kolommen met trekstangen in de nok en één draagmuur, houten gordingen voorzien van ABC golfplaten, lichtplaten en gedeeltelijke tempex isolatie.
De oppervlakte van het gebouw bedraagt circa 1.100 m2.

Schuur:
Voorzien van ruime schuifdeur, betonvloer, spouwmuur, vrijdragende spanten, houten gordingen, ABC golfplaten, lichtplaten en polyurethaan isolatie. Tevens is een inpandige kantoorruimte aanwezig. De oppervlakte van het gebouw bedraagt circa 220 m2.

Jongveestalling/ garage / berging:
Steens gemetseld gebouw met betonvloer en roostervloer, putvoorziening, houten spanten, houten gordingen, ABC golfplaten. Het gebouw is verders voorzien van een garage ruimte en bergruimte. De oppervlakte van het gebouw bedraagt circa 120 m2.

Buiten
Belendende percelen zijn in gebruik als burgerwoning, golfbaan en cultuurgronden.

Planologische kenmerken en milieuvergunning
Op 9 oktober 2008 is het bestemmingsplan “Bakelse Plassen 2008” vastgesteld door de gemeenteraad van Gemert-Bakel.
De planologische bestemming van Ven 3 is burgerwoning.
Er is een milieuvergunning afgegeven voor het houden van 123 stuks melkvee en 92 stuks jongvee.

Technische voorzieningen
Propaangas
Telefoon
Riolering
Elektra
Water

Oplevering
In overleg

Opmerking
In het geldende bestemmingsplan zijn mogelijkheden vrijstellingsbevoegdheden opgenomen voor onder andere herbouw van de woning, uitoefenen van een aan huis gebonden beroep, gebruik van (voormalige) agrarische bedrijfsgebouwen voor niet-agrarische doeleinden, etc.
De uitgebreide planvoorschriften worden u via email toegezonden.
De te verkopen oppervlakte ondergrond woning, tuin en bedrijfserf is bespreekbaar.

Klik voor volledige omschrijving

Lavrijsen Makelaardij

Wegekker 11

5541DZ Reusel

0497-620064

info@registermakelaar.nl

http://www.registermakelaar.nl

Kenmerken

Algemeen
Prijs Prijs op aanvraag
Status Verwijderd
Aanvaarding In overleg
Soort object Landelijk wonen
Woning
Bouwtype Bestaande bouw
Bouwjaar 1920
Perceeloppervlakte 4900 m²
Woonoppervlakte 115 m²
Inhoud 500 m³
Daktype -
Dakmateriaal Pannen
Indeling
Aantal woonlagen 2
Aantal kamers 8
Aantal slaapkamers 4
Badkamervoorzieningen -
Energie
Energielabel -
Soort verwarming -
Isolatievormen -
Buiten
Tuin Nee
Tuintype -
Tuinoppervlakte -
Parkeerplaatsen garage 1