Foto: Landelijk wonen: Parksesteeg 12
Foto: Landelijk wonen: Parksesteeg 12
Foto: Landelijk wonen: Parksesteeg 12
Foto: Landelijk wonen: Parksesteeg 12
Foto: Landelijk wonen: Parksesteeg 12
Foto: Landelijk wonen: Parksesteeg 12

Omschrijving

Omgeving:
Overasselt is een dorp gelegen in de gemeente Heumen. Heumen is een groene gemeente, pal ten zuiden van Nijmegen, grenzend aan zowel Brabant als Limburg. De vier kernen Nederasselt, Overasselt, Malden en Heumen, prachtig gelegen aan de Maas, hebben hun oorspronkelijke karakter grotendeels behouden.

De gemeente Heumen is in zijn huidige omvang tamelijk jong. In 1980 werden de toenmalige gemeenten Overasselt (Overasselt, Nederasselt en Balgoy) en Heumen (Heumen, Malden en een deel van Molenhoek) samengevoegd tot gemeente Heumen. Malden is met 13110 inwoners (peildatum 1 januari 2016) de grootste kern van de gemeente. Ook is hier het gemeentehuis gevestigd.

In Overasselt kunnen de allerkleinsten naar de peuterspeelzaal. Tevens is er een basisschool. Voor voorgezet, middelbaar en hoger beroepsonderwijs en voor wetenschappelijk onderwijs zijn er legio opleidingsmogelijkheden in Nijmegen.

Voor alle dagelijkse voorzieningen kunt u in Malden terecht. Op een centrale locatie en goed bereikbaar voor eigen en openbaar vervoer kunt u in sfeervolle ambiance winkelen in Winkelcentrum Malden. Een stijlvol en modern winkelcentrum dat in alle opzichten is gericht op gemak en winkelplezier.

Indeling
De woonboerderij is gebouwd in 1934 en is opgetrokken uit steen (spouw). Het dak is met pannen gedekt en is met planken onderschoten. De begane grondvloer is gedeeltelijk uitgevoerd in hout en gedeeltelijk voorzien van een houten balklaag, de eerste verdiepingsvloer is uitgevoerd in houten balklaag. De woonboerderij beschikt niet over centrale verwarming; de warmwatervoorziening geschiedt via een geiser. De woonboerderij is voorzien van enkele beglazing in houten kozijnen. Er is geen isolatie toegepast. Aan de achterzijde van de woonboerderij is een afhang gebouwd, welke zeer geschikt is als garage.

Indeling

Begane grond:
U betreedt de boerderij via de entree/hal. Deze hal biedt toegang tot een slaapkamer, de zitkamer, de woonkeuken en de woonkamer. De zitkamer is gelegen aan de voorzijde. Aan de andere kant bevindt zich de slaapkamer op de begane grond. Ook deze kamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en is voorzien van een vaste kast. De gesloten woonkeuken is eenvoudig ingericht met een eenvoudig keukenblok en een praktische vaste kast. De woonkamer is voorzien van een vaste kast.

Eerste verdieping

De eerste verdieping is te bereiken via een vaste trap. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een zolderruimte.

De Boerderij kan en mag planologisch gesplitst worden in 2 woningen met ieder een afzonderlijke kavel

Kavels:

Kavel 1 betreft de voorste helft van de woning, aangrenzend aan de Parksesteeg
Oppervlakte : 1651 m²
Vraagprijs: € 260.000,-K.K.

Kavel 2 betreft de achterste helft van de woning
Oppervlakte : 4907 m²
Vraagprijs: € 310.000,-K.K.

Klik voor volledige omschrijving

DLV Makelaardij B.V.

Oostwijk 5

5406XT Uden

0413-336800

info@dlvadvies.nl

http://www.dlvadvies.nl

Kenmerken

Algemeen
Prijs Vraagprijs
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Soort object Landelijk wonen
Woning
Bouwtype Bestaande bouw
Bouwjaar 1934
Perceeloppervlakte 7125 m²
Woonoppervlakte 175 m²
Inhoud 1300 m³
Daktype -
Dakmateriaal -
Indeling
Aantal woonlagen 1
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 2
Badkamervoorzieningen -
Energie
Energielabel -
Soort verwarming -
Isolatievormen -
Buiten
Tuin Nee
Tuintype -
Tuinoppervlakte -
Parkeerplaatsen garage -