Verwijderd
Foto: Landelijk wonen: Maasdijk 1
Foto: Landelijk wonen: Maasdijk 1
Foto: Landelijk wonen: Maasdijk 1
Foto: Landelijk wonen: Maasdijk 1

OmschrijvingUnieke bouwlocatie voor het realiseren van een exclusieve vrijstaande villa direct aan de Maas. Op deze locatie geniet u volop van privacy en rust en u heeft een prachtig vrij uitzicht over de landerijen en de Maas! Het centrum van Mook is op korte afstand gelegen. Mook kenmerkt zich door haar prachtige landelijke ligging als een ideaal gebied voor o.a. watersport, wandelen en fietsen.

De lange procedure van vergunningen en onzekerheden hoeft u niet te doorlopen. De onherroepelijke bouwvergunning is bij de koopprijs inbegrepen. Verder zijn de schroefpalen ten behoeve van de nieuwbouw al in de bouwkavel geplaatst.

Voor meer informatie, neemt u gerust contact met ons op!

VRAAGPRIJS

€ 395.000,00 kosten koper.

WONINGONTWERP

Er is reeds een onherroepelijke bouwvergunning afgegeven voor een prachtige villa. Bij dit ontwerp staan duurzaamheid en groen centraal. De woning kenmerkt zich door veel natuurlijke lichtinval, waarbij de verbinding met buiten essentieel is. Wijziging van het ontwerp waarvoor de onherroepelijke bouwvergunning is verleend is mogelijk, echter daarvoor dient in overleg te worden getreden met de gemeente Mook en Middelaar.

OPLEVERINGSNIVEAU

De bouwkavel wordt opgeleverd voorzien van schroefpalen ten behoeve van nieuwbouw.

WONEN OP EEN UNIEKE LOCATIE!

De kavel is gelegen op een unieke locatie direct aan de Maas! Zowel het centrum als het station van Mook zijn op korte afstand gelegen. Mook biedt u de meeste benodigde dagelijkse voorzieningen, waaronder een basisschool, winkelcentrum (o.a. supermarkt, slijterij en drogist met zowel post- als bankagentschap) en sportfaciliteiten. Op fietsafstand vindt u de centra van Malden en Groesbeek.

De locatie is enkele autominuten verwijderd van de N271 Heumen – Venlo. De centrale ligging maakt het mogelijk steden als 's Hertogenbosch, Arnhem en Venlo binnen een halfuur te bereiken.

EEN GROENE OMGEVING

Zowel Mook als omliggende gebieden kenmerken zich als groen en levendig. Tien minuten fietsen en u bereikt bijvoorbeeld de Mookerheide. Hier vindt u prachtige heide die in augustus bloeit, omringd door bos en akkers. De heide wordt begraasd door schapen en runderen. Door het hele gebied lopen twee geopaden, een regionale MTB-route, ruiterpaden en menroute en verschillende wandelroutes.

BESTEMMING

Naam bestemmingsplan : Mook en Molenhoek

Enkelbestemming : Wonen

Dubbelbestemming : Waarde – archeologische verwachting 1

Gebiedsaanduiding : Kleinschalige toeristische verblijfseenheden

Vastgesteld door de gemeenteraad op : 4 juli 2013

Gebruiksmogelijkheden :

De voor Wonen aangewezen gronden zijn bestemd voor:

a. het bestaande aantal woningen ter plaatse van de aanduidingen:

- 'vrijstaand': vrijstaande woningen;

b. aan huis verbonden beroepen met dien verstande dat maximaal 40% van het vloeroppervlak van de woning, inclusief bijbehorende bouwwerken, met een maximum van 70 m2, mag worden gebruikt ten behoeve van deze functie;

met bijbehorende gebouwen, bouwwerken geen gebouwen zijnde, werken, geen bouwwerken zijnde, en werkzaamheden, tuinen, erven en ontsluitings- en parkeervoorzieningen.

Koper dient e.e.a. zelf te verifiëren. Voor meer informatie over het bestemmingsplan verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl

KOOPVOORWAARDEN

NOTARIS

Door koper te bepalen.

ZEKERHEIDSSTELLING

De koper dient bij de ondertekening van de koopovereenkomst aan de verkoper een bankgarantie af te geven of bij de notaris een waarborgsom te storten ter grootte van 10% van de koopsom.

AANVAARDING

In overleg.

VOORBEHOUD

Goedkeuring eigenaar

Klik voor volledige omschrijving

Eijkemans Vastgoedadvisering

Laagveld 26

5735CC Aarle-rixtel

0492-371337

info@eijkemans.nl

http://www.eijkemans.nl

Kenmerken

Algemeen
Prijs € 395.000 k.k.
Status Verwijderd
Aanvaarding In overleg
Soort object Landelijk wonen
Woning
Bouwtype Nieuwbouw
Bouwjaar -
Perceeloppervlakte 924 m²
Woonoppervlakte -
Inhoud -
Daktype -
Dakmateriaal -
Indeling
Aantal woonlagen -
Aantal kamers -
Aantal slaapkamers -
Badkamervoorzieningen -
Energie
Energielabel -
Soort verwarming -
Isolatievormen -
Buiten
Tuin Nee
Tuintype -
Tuinoppervlakte -
Parkeerplaatsen garage -