Verwijderd
Foto: Landelijk wonen: Kapellaan 8
Foto: Landelijk wonen: Kapellaan 8

Omschrijving

De vrijstaande monumentale woonboerderij is gelegen in Gassel, gemeente Grave in een groene omgeving. De gemeente Grave is een aantrekkelijke gemeente. De sfeervolle monumentale binnenstad, de ligging aan de Maas, de pittoreske kerkdorpen en het prachtige buitengebied met veel natuurschoon maken Grave een aantrekkelijke gemeente.

Te koop aangeboden wordt het achterhuis en dit is gedeeltelijk gelegen op kadastraal perceel: gemeente Grave, sectie M, nummer 112. Het object is gelegen op een perceel van 1.500 m² groot. Het voor- en achterhuis is aangemerkt als gemeentelijk monument en er rust een instandhoudingsplicht op. Het achterhuis mag verbouwd worden tot een complete woning. Daarnaast mag er een bijgebouw gebouwd worden van maximaal 100 m². Het voorontwerp is inmiddels goedgekeurd door de gemeente Grave.

Het object is gelegen in het bestemmingsplan ‘’buitengebied’’ van de gemeente Grave. Binnen het vigerende bestemmingsplan heeft de locatie de aanduiding ‘’Wonen’’. Daarnaast rust op de locatie de nadere aanduidingen ‘’waarde-archeologie, bouwaanduiding twee-aaneen, gemeentelijk monument, reconstructiewetzone-verwevingsgebied en cultuurhistorisch waardevol gebied’’.

Indeling
Bij het achterhuis van deze boerderij behoort een kavel van 1.500 m². Deze is in overleg uit te breiden voor bijvoorbeeld het hobbymatig houden van dieren. Een kleinere kavel is in overleg ook bespreekbaar.

De specificaties van het achterhuis:
• 114 m² vloeroppervlak.
• Goothoogte 4 meter.
• Nokhoogte 8,4 meter.
• Inhoud circa 940 m³.

Klik voor volledige omschrijving

DLV Makelaardij B.V.

Oostwijk 5

5406XT Uden

0413-336800

info@dlvadvies.nl

http://www.dlvadvies.nl

Kenmerken

Algemeen
Prijs € 170.000 k.k.
Status Verwijderd
Aanvaarding In overleg
Soort object Landelijk wonen
Woning
Bouwtype Bestaande bouw
Bouwjaar 1920
Perceeloppervlakte 1500 m²
Woonoppervlakte 114 m²
Inhoud 940 m³
Daktype -
Dakmateriaal -
Indeling
Aantal woonlagen 2
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers -
Badkamervoorzieningen -
Energie
Energielabel -
Soort verwarming -
Isolatievormen -
Buiten
Tuin Nee
Tuintype -
Tuinoppervlakte -
Parkeerplaatsen garage -